halobacteria
Vásárlás

Halobacteria csodákat művel

Ha ultratápláló szérumot keres a stresszes, érett és fakó bőrre, nem kell tovább keresgélnie! A Halobacteria életerő szérum, a Föld legrégebbi szervezetének bőr-helyreállító erejével és a természetes, hosszú élettartam abszolút esszenciájával, valamint az AHAVA holt-tengeri ásványi anyagaival rendelkezik, amelyek mind megerősítik a bőr ellenálló képességét.

Sokoldalú öregedésgátló hatóanyagokkal és ápoló növényi anyagokkal dúsítva (mint például a Spilanthes Acmella és az Astragalus) segít megemelni, kisimítani és láthatóan helyreállítani a bőr fényességét.A Halobacteria egyike azon számos organizmusnak, ami képes vörösre színezni a magas sótartalmú környezetet. Ez nemcsak az extrém sótartalom toleranciája miatt jelentős, hanem azért is, mert az Archaea tagja és azért is, mert sajátos anyagcsere-képességekkel rendelkezik.

Állítsa vissza a bőrének rugalmasságát ezzel a koncentrált szérummal, amit úgy terveztek, hogy segítse a stresszes, érett és fakó bőr helyreállítását! Könnyű, mégis intenzíven hidratáló, a Halobacteria bőr-helyreállító erejével rendelkezik.

Halobacteria csodákat művel bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva