egytengelyes pótkocsi ára
Vásárlás

Egytengelyes pótkocsi árak összehasonlítása egy helyen

A mezőgazdasági utánfutókat, pótkocsikat nem lehet nélkülözni a gazdaságokban, hiszen szinte mindennap használatba kerülnek. A kisebb gazdaságok általában az egytengelyes változatokat alkalmazzák, de beszerzés előtt a sok fontos szempont közül is az ár a mérvadó. Egy egytengelyes pótkocsi ára a teherbírásától is függ. Ez teljesen egyértelmű, hiszen egy erősebb, strapabíróbb modell nyilván több pénzbe kerül. Érdemes megtekinteni a Novara Coop Kft. családi vállalkozás egytengelyes pótkocsi felhozatalát, ami a BICCHI pótkocsik kizárólagos magyarországi forgalmazója.

A termék ára a márkától is függ és az említett cég gyártmányai igazán kiváló minőségűek. A vásárlók, a gazdák tetszését megbízhatóságukkal, korszerű kialakításukkal, valamint megfizethető árkategóriájukkal nyerik el. Erről magunk is meggyőződhetünk a novara.hu weboldalon, ahol sok BICCHI egytengelyes pótkocsi látható, részletes leírással és árakkal. Könnyen össze tudjuk hasonlítani a weblapon a pótkocsik árait.

Ez, a szállítmányozó eszközök között előkelő helyet elfoglaló márka többféle méretben kapható, a 2 tonnástól egészen a 6,6 tonnásig. Megvásárlásuk mellett szól a hidraulikus, 3 irányú billentés, az aprómag kiürítés egyszerű lehetősége és a méret tekintetében növekvő kapacitás. Tehát, nagyszerű döntés egy BICCHI pótkocsi, amit szinte egész évben használni lehet a gazdaságban. Trágya, föld, különböző termények szállítására tökéletesen alkalmas, tehát a szállítási feladatok ellátása megoldott egy ilyen eszközzel.

Azt azonban nem lehet tagadni, hogy nem kis befektetés az egytengelyes pótkocsi beszerzése. Ezért érthető, hogy mindenki a legjobbat szeretné a legkevesebb pénzért. Viszont ennél a választásnál nem szabad, hogy a pénz legyen az első számú szempont, sokkal inkább a minőség. A Novara kínálatában szereplő BICCHI egytengelyes pótkocsik kiválóságához kétség sem férhet. Ráadásul a kínálatban szerepel néhány olyan modell is, amit jelenleg árleszállítással vásárolhatunk meg. Például a 3,2 tonnás BRT 228 egytengelyes pótkocsi 2 540 000 helyett, 2 355 000 Ft/ÁFA áron vehető meg.