Webáruház

Bogyó és Babóca társasjáték, a kicsik nagy kedvence

Bogyó és Babóca társasjáték

A Bogyó és Babóca nevű rajzfilm már-már ikonikus terméke a magyar rajzfilmiparnak. Aranyosan egyszerű grafikái, csodálatos zenéje, tanulságos kis történetei itthon és külföldön is rengeteg rajongót szereztek. A Bogyó és Babóca társasjáték megidézi a mesefilm hangulatát, és a kicsik részt vehetnek akár Baltazár, a méhecske szülinapján, vagy elkísérhetik Bogyót és Babócát az erdei kirándulásra, ahol számtalan kaland várja őket.

A Bogyó és Babóca társasjáték 4 éves kortól ajánlott, hiszen miután a kicsik megismerkedtek a szereplőkkel, már aktívan is „részt vennének” Bogyóék mindennapjaiban. Ahogy a rajzfilm is a szeretetre, egymás segítségére tanítja a gyerekeket, úgy a társasjátékban sem egymás ellen játszanak a gyerekek, hanem egymást segítve, így itt nincs vesztes.

A kooperációs társasjáték kiváló bevezetés a társasjátékok világába, hiszen a szabályok a kisebb gyerekek számára vannak megalkotva. Ha szeretné gyermekének játszva megismertetni a barátság, szeretet és segítőkészség fogalmait, akkor vegyen neki Bogyó és Babóca társasjátékot!