Webáruház

A beltéri tolóajtó két típusa

Beltéri tolóajtó

Nyílászárókra szükség van, ugyanakkor pont annyi gondot tudnak okozni, amennyire fontos a jelenlétük. A legnagyobb probléma a helyigényükkel szokott lenni, mert egy hagyományos ajtónak pont akkora nyitástérre van szüksége, mint amekkora.

Ha nincs elég hely vagy szeretnénk nagyobb teret nyerni, akkor a beltéri tolóajtó lehet a megoldás, azonban még ennek beszereléséhez is kellenek bizonyos előfeltételek. Ugyanis beltéri tolóajtó kétféle létezik.

Az egyik a fal mellé húzható el, amihez értelemszerűen szabadnak kell lennie az ajtóval megegyező méretű falrésznek. A másik típus a falba rejthető, de ehhez már eredetileg olyan kialakításúnak kell lennie a falnak vagy átépítést igényel.

Tehát a beltéri tolóajtó sem óv meg minden nehézségtől, de van, hogy ez az egyetlen alternatíva, ami szóba jöhet. Szerencsére a budapestbelteriajto.hu szakemberei bárki rendelkezésére állnak, az ilyen nyílászárók terén is, így a segítségükkel a legjobb opció mellett tehetjük le a voksunkat, ami hosszútávon is elégedettséggel fog eltölteni.