Webáruház

A babaharisnya sokrétű alkalmazhatósága

Baba harisnya

Gyermekeink ruhatárában vannak olyan darabok és kiegészítők, amelyek nemcsak esztétikai és minőségi tulajdonságaik miatt váltnak örök kedvenccé, de rendkívüli praktikusságuk miatt is. A baba harisnya kiváló példa erre.

A pelenkázás során elengedhetetlen segítséget jelent a szülőknek, hiszen rögzíti és nem engedi elcsúszni a pelust, mivel rásimul a baba testére. Ha beköszönt a hűvösebb időjárás, a csöppségek rétegesen való öltöztetését is nagymértékben megkönnyíti, mivel a nadrág alatt melegen tartja a kicsik lábát. Aláöltözetként nélkülözhetetlen, remekül variálható más ruhadarabokkal. Az anyagában rendkívül változatos, az év bármelyik szakának megfelelő baba harisnya eszményi kiegészítő lehet egy-egy alkalmi ruházathoz szoknya alá, de mindennapi viseletre is kiváló.

Elérhetőek vidám színekben, bájos mintákkal és Disney figurákkal ellátva. Ezek mind minőségi termék első osztályú kivitelezésben megvalósítva. A baba harisnya kényelemes és jól kihasználható viselet, ami nélkülözhetetlen a csemeték szekrényéből.