okos óra
Webáruház

Android és hagyományos mód az okos órában

okos óra
Okos óra

Napjainkban az órák hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Nemcsak az időt mutatják, hanem lépésszámláló, pulzusmérő és GPS is beépítésre került, ráadásul az okos óra már értesítést is képes küldeni bejövő üzenetekről és a hívásokról. De a Kospen Optiumus Pro még ennél is többet tud.

A hagyományos mód mellett, Android funkcióval is ellátták, ami lehetővé teszi, hogy Ön egy komplett mobilt vigyen magával a csuklóján. Mindössze egy SIM kártyát kell beletenni és már használhatja is a 4G hálózatot vagy a wifit. Az óra ebben az esetben 2-3 napig bírja, de ha kikapcsoljuk az Androidot, akár 7 napig is üzemképes.

Mindezt a 800 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Az okos óra külseje nagyon impozáns. Az oldalán egy 8 Mp kamera található, a szíj szilikon, az óraház pedig fém és kerámia, ami az IP67 technológiának köszönhetően vízálló. A strapabíró kialakítás és a rengeteg sportkezelő alkalmazás révén, sportolásra és túrázásra egyaránt kiválóan alkalmas. Nem mindennapi készülék az Optimum Pro okos óra.

Android és hagyományos mód az okos órában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva