Vásárlás

Amigurumi könyv a cukiságok imádóinak

Amigurumi könyv
Amigurumi könyv

Létezik egy olyan japán trend, aminek köszönhetően egyre többen ragadnak horgolótűt és készítenek aranyos figurákat. Ezen témáról szóló amigurumi könyv gondoskodik arról, hogy mindenkinek legyen lehetősége az aranyos állatkák elkészítésére.

A fonalparadicsom.hu oldalon például minden további nélkül megvásárolhatóak ezek a művek, így aki kedvet kapott a technika kipróbálásához, az bátran látogasson el ide!

Mivel a trend hatalmas népszerűségnek örvend, ezért az amigurumi könyv iránt érdeklődő olvasók megnézhetnek pár művet a szóban forgó weblapon. Kivétel nélkül cukik azok az állatkák, amelyek elkészültek az amigurumi könyv segítségül hívásával. Főleg azok az anyukák szoktak a japán technikára szavazni, akik meg akarják valamivel örvendeztetni a gyermeküket.

Mivel az amigurumi könyv segítségével készített figura örök barátja lehet a kicsiknek, ezért az anyukáknak bizony érdemes megtanulniuk, hogyan tudják elkészíteni a mókás alakokat. A legtöbb mű egyébként a kezdeti lépésektől fogva elmagyarázza, hogyan lehet a figurákat a legpraktikusabban elkészíteni.