Webáruház

A Panasonic Eneloop minden helyzetben helytáll

Panasonic Eneloop

A modern fényképezőgépeknek igencsak nagy az energiaigényük, ezért hagyományos ceruzaelemekkel aligha lehetne ezt biztosítani. Még a legjobb termékek is pillanatok alatt lemerülnek, így tucatjával kellene vásárolni, illetve magunkkal hordani ezeket, hogy soha ne maradjunk hoppon.

Ugyanakkor dönthetünk a Panasonic Eneloop elnevezésű akkumulátorai mellett is, amelyek akár többórás használatot is garantáltan, ráadásul több százszor újratölthetőek. Ezekből nem lesz szükség olyan darabra. Két szett Panasonic Eneloop akkumulátorral és egy gyorstöltővel bármire fel tudunk készülni. Hiszen míg az egyik rendet használjuk, addig a másik a töltőben alig 2 óra alatt újra készenlétben fog állni.

Az egyetlen problémát az jelentheti, ha olyan helyen kell vagy szeretnénk fényképezni, ahol nincs vezetékes áram, így a töltőt sem képes működésre bírni. Ilyen speciális esetekre a Panasonic Eneloop több példányára is szükség lehet, de egyébként ritka alkalom, amikor két csomag ne szolgálná ki az igényeinket. Válassza Ön is ezt a minőségi terméket és örökítsen meg minden csodás pillanatot!