Fibaro Roller Shutter 3
Vásárlás

A Fibaro Roller Shutter 3 növeli a megtakarítást

Fibaro Roller Shutter 3
Fibaro Roller Shutter 3

Amennyiben szeretne olyan terméket beszerezni, ami biztonságot és kényelmet kölcsönöz az egész családnak, akkor itt a nagyszerű lehetőség! A Fibaro Roller Shutter 3 optimalizálja az energiafelhasználást, ezáltal növeli a megtakarítást. A modul lehetőséget kínál a redőnyök, a napellenzők és a kapuk távolból való irányítására.

Az előnyei közé sorolható, hogy rendelkezik fogyasztásmérő funkcióval, ami az áram aktív teljesítményét is fixálja. A telepítését illetően azt kell tudni, hogy fali kapcsoló mögé, szerelődobozba építhető. Az irányított motorokat működésbe hozhatja kapcsolókkal vagy az intelligens otthon egységén keresztül.

A Fibaro Roller Shutter 3 a végállás kapcsolóval ellátott motorok esetén érzékeli az árnyékoló éppen aktuális állapotát. A megvásárlását tekintve egyszerűnek nevezhető, hiszen az internetes áruházak még a házhozszállítást is vállalják. Rendelje meg bátran és élvezze a távvezérlés nyújtotta előnyöket! A Fibaro Roller Shutter 3 modul által szabályozhatja a motoros eszközeit.