Szolgáltatás

A Bona Spray Mop szett partner a munkában

Bona Spray Mop szett
Bona Spray Mop szett

Igazán hatékony megoldásra van szüksége otthona higiénikus tisztán tartásához? Válasszon olyan módszert, amelyik rendkívüli praktikusságának köszönhetően, gyors és alapos felülettisztítást tesz lehetővé.

Ilyen hatékony eszköz a Bona Spray Mop szett, amelyik nem csupán a felmosó-fát és fejet foglalja magában, de tartalmazza a tisztítószert is. Ergonomikus kialakítása megkönnyíti a házimunkát. A tartályban lévő készítményt könnyen a padlóra permetezheti, a törlőfejjel pedig tökéletes tisztaságot érhet el pillanatok alatt.

Ez a kiváló anyag használható fa és parafa padlókhoz egyaránt. A Bona Spray Mop szett magában foglal 0,85 liternyi tisztítószert, a mop alkatészt forgatható fejjel, ami hozzáférést biztosít a szűkebb, nehezen elérhető sarkokhoz is, valamint egy tisztítópadot, ami magához vonzza a szennyeződéseket.

A Bona Spray Mop szett további előnye, hogy méreganyagoktól mentes összetevőket tartalmaz, így megóvja családját és otthoni környezetét. Az eszköz foltmentesen tisztít, ragyogó felületet eredményezve.