Szolgáltatás

A 3D-s BackScan gerincvizsgálat

BackScan
BackScan

Manapság a technológia korszerűsödése a gyógyászatban is létfontosságú szerepet kapott, ugyanis egyre több olyan készüléket képesek megalkotni, amelyek segítségével jobbnál-jobb eredményeket érnek el, egyes betegségek kezelése esetében. A BackScan pontosan egy ilyen, a modern technológián alapuló szkenner, aminél még nem hoztak létre alaposabb, pontosabb munkát végző készüléket, ami a gerincvizsgálatára irányulna.

Ez a berendezés egyre ismertebbé válik az emberek körében. Manapság már számos országban alkalmazzák a betegek körében. A gép egy 3D-s ábrán jeleníti meg a gerincoszlopot, ennek az aprólékosságnak köszönhetően pedig rendkívül precízen meg lehet vizsgálni annak helyzetét, esetleges elváltozásait.

Mindenegyes korosztály esetében alkalmazható ez a kezelés, a gyermekek és a legyengült immunrendszerrel rendelkező idősek sem képeznek kivételt ez alól. A BackScan segítségével végrehajtott eljárás egyáltalán nem jár fájdalommal, mellékhatásokkal, illetve komplikációkkal, utólagos panaszokkal.