Webáruház

Oakley női napszemüveg is van raktáron

Oakley női napszemüveg
Oakley női napszemüveg

Az Optikaland kínálatában tucatnyi világmárka szerepel, ezért aki igényes napszemüveget szeretni hordani, annak érdemes a honlapján böngésznie. Női modellekből forgalmaz ugyan a legtöbbet, ám például csak egyetlen Oakley női napszemüveg szerepel a választékban.

Ennél a terméknél a minőség az eleganciával párosul. Csak úgy, mint a többi honlapon található napszemüveg, ez is százszázalékos UV-védelmet biztosít. A lencse filterét tekintve a 3-as kategóriába sorolható, ami annyit tesz, hogy sötét lencséje miatt az erősebb napsütésben ajánlott a viselete.

A lencse színe barna, típusa pedig polarizált, amely csökkenti a nedves felületek tükröződését és a csillogást, ezért kiváltképp alkalmas autóvezetéshez, különféle vízparti tevékenységekhez, valamint sportoláshoz.

Ennek a műanyag keretes Oakley női napszemüvegnek a közepesen magas árfekvése meghaladja azt a bizonyos limitet, ami a térítésmentes kiszállításhoz szükségeltetik. Minden, magára igényes hölgynek ajánlott ez a raktáron lévő Oakley női napszemüveg, mivel nőiessége mellett a biztos védelmére is lehet számítani.