villanyszerelési bolt
Webáruház

Boros és fiai villanyszerelési bolt – a lehetőségek tárháza

villanyszerelési bolt
Villanyszerelési bolt

2008-ban nyitott kiskereskedelmi egységet Jászberényben a Boros és Fiai Villamosipari Kft, ahol lakossági és ipari termékekkel is a vásárlóik rendelkezésére állnak. A villanyszerelési bolt hatalmas választékával minden igényt kielégít, még az igen rendhagyó kéréseket is igyekeznek teljesíteni.

Üzletükben közel 100 gyártó által előállított termékek széles választéka várja a hozzájuk fordulókat. Megtalálhatóak náluk például a Schneider, a Gewiss, a Legrand és a Wiedmüller márkájú termékek is. Kínálatukban többek között szerepelnek szerelvények, termosztátok, különböző szerszámok és villanyszerelési anyagok.

Igazi ritkaságként, elektromos rollerekkel szintén találkozhat, amennyiben betér hozzájuk. Így legközelebb már a 21. századi közlekedési eszközzel „gurulhat” az üzletükbe, ha kiégett az éjjeli lámpa izzója. A hozzáértő munkatársak segítőkészen várják az üzletben, ahol nem tud olyat kérni, amit mi ne teljesítenénk. Keressen fel Jászberényben, a Jásztelki út 62. szám alatt! Ha villanyszerelési bolt, akkor Boros és fiai!