Webáruház

Az Art Deco tapéták határozott, de elegáns hatásúak

Modern tapéták

Egyre fontosabbá válik, hogy minőségi időt töltsünk otthon, ahol feltöltődünk és kipihenjük a fáradalmainkat. Ehhez azonban az szükséges, hogy jól érezzük magunkat, amihez az Art Deco tapéták is hozzá tudnak járulni. Már önmagában az egyedi stílusjegyek is a luxus és kényelem hírnökei, annak ellenére, hogy nem jelentenek nagy anyagi befektetést a beszerzésük.

Ahhoz azonban, hogy érvényesüljenek ezek a karakteres színek és minták, az egész lakás hangulata harmóniában kell legyen vele. Az erőteljes és leginkább sötétebb színek jellemzik, mint amilyen a fekete, arany, ezüst és a nagyon elegáns fehér vagy bézs. A keleties hangulatú tapéták esetében, nem ritkák a terrakotta vagy a királykék megoldások sem.

Egy ilyen szín-világú fal erőteljesen befolyásolja a terek ránk gyakorolt hatását is. Maga az Art Deco stílus akkor válik ideálissá számunkra és otthonunkra, ha mi is erőteljes jellemvonásokkal rendelkezünk, illetve határozott személyiségünk van, különben a tapéták nem fognak érvényesülni és nem lesznek pozitív hatással ránk sem.