Webáruház

3d puzzle családi játékhoz

3D puzzle
3D puzzle

Mindenki tudja, hogy a kirakós játékok kiváló hatással vannak a kombinatív képességre és segítik a koncentrációt is. A gyermekek képességeinek a fejlesztése pedig minden esetben a felnőttek feladata, ezért érdemes például 3d puzzle játékokat vásárolni a számukra, ami a figyelmüket leköti, megdolgoztatja a kicsik logikáját és ami a legjobb az egészben, hogy együtt is lehet játszani vele.

Ez azért nagyon jó, mert a kicsik imádnak a szüleikkel játszani, az együtt töltött idő pedig mindenkire pozitív hatással van. Nincs annál jobb érzés, mint egy esős vasárnap délután a meleg szobában együtt kirakni a 3d puzzle játékot és látni a boldogan csillogó szemecskéket, hallani csengő kacagását.

Négyéves kortól ajánljuk a Bogyó és Babóca léghajó puzzle modellt, ami fejleszti a kicsi megfigyelő és koncentrációs képességét egyaránt. Webáruházunkban igen sokféle játék megtalálható, tehát a gazdag választékból elég nehéz eldönteni, hogy melyiket vegyük meg, ezért itt ár, korosztály és nem szerint vannak kategorizálva a termékek. Nézzen be hozzánk Ön is!