Webáruház

Tornado bukósisak plexi a szem védelméért

Tornado bukósisak plexi

A motokrossz izgalmas és vagány sport, ugyanakkor nem mentes a portól és sártól sem. Hogy egy jó krosszmotorozásról csak kellemes élményekkel távozzunk, használjunk Tornado bukósisak plexi szemüveget! Ez jó minőségű műanyagból készül és igazán kényelmes. A viselője szinte észre sem veszi miközben védi a szemet a széltől, portól, sártól vagy esőtől.

A túramotorozás jóval szelídebb stílus, azonban az időjárás viszontagságaival és a környezet velejáróival itt is találkozhatunk. Egy Tornado bukósisak plexi természetesen ilyenkor is jól jöhet. A tornadohelmets.hu webáruházban a prémiumminőségű bukósisakok mellett, olyan tartozékok, kiegészítők is megvásárolhatóak, mint a maszk vagy a plexi.

Aki nem szeretné nélkülözni a megszokott Tornado minőséget, az ilyen termékek terén sem választ mást. A Tornado bukósisak plexi, a többi termékhez hasonlóan, a webshopban igazán kitűnő árban található meg, így a bukóval együtt érdemes megrendelni. A legszükségesebb védőfelszerelés mellett, a kiegészítőkről se feledkezzen meg soha!