Stiga bozótvágó
Vásárlás

Stiga bozótvágó az elvadult növényzet megfékezésére

Stiga bozótvágó
Stiga bozótvágó

Vannak, akik csak a szép gyepért kell küzdjenek, de az sem ritka, hogy ennél komolyabb feladatok várnak a kertészkedőkre. Sajnos a kerítések tövében, az elhanyagolt területeken előfordulhat, hogy vastagabb szárú növényzet fejlődik pionírként. Olykor még a kisebb bokrok is megjelennek, amikkel érdemes mielőbb leszámolni. Erre a célra szolgál a Stiga bozótvágó, amivel öröm lesz dolgozni.

Ez a nagyteljesítménnyel rendelkező berendezés egyszerűen kezelhető és gyors vágást biztosít. Szinte bárki elboldogul vele, a kezdeti beállításokat követően. A Stiga bozótvágó felépítésekor jelentős figyelmet kapott a működésből adódó rezgések elnyelését biztosító kialakítás, valamint a könnyed fogást nyújtó burkolat.

A benzinmotor által leadott teljesítmény nagyobb hasznosulásával az élettartam kitolódik. Megéri időben beszerezni a Stiga bozótvágó eszközt, hiszen így időben elvégezhetőek azok a munkák, amelyek elhanyagolásával csak a saját dolgunkat nehezítenénk meg. Készüljünk fel a kert rendben tartására mihamarabb és élvezzük a szabadban töltött idő minden percét!

Stiga bozótvágó az elvadult növényzet megfékezésére bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva