parókák
Szolgáltatás

Segítünk megérteni a paróka típusok közötti különbséget

parókák
Parókák

A különféle paróka típusok bárki igényeit kielégítik, férfiakét és nőkét egyaránt. Manapság sokan választják ezeket, az okok azonban eltérőek lehetnek. Egyeseknek ez egy módja az olyan problémák kezelésének, mint a haj elvékonyodása és a kopaszság, míg másoknak sokoldalú és könnyed stílusváltásként van szükségük rájuk. Bármi legyen is a helyzet, ha Ön kezdő, a sokféle paróka típusok zavarosnak tűnhetnek.

Melyek az ideális parókák?

Amikor egy hölgynek bizonyos okból kifolyólag póthajra van szüksége, csak nagyon nehezen tud választani, hiszen nincs tapasztalata ebben. A természetes és a szintetikus parókák mindegyikének megvan a maga előnye, amelyekről mindent megtudhatunk a rosehairstudio.hu weboldalon.

A választott parókának a hajtípustól, a hajszerkezettől, az életmódtól és egyéb különleges követelményektől kell függenie. Ezért fontos megismerni a szintetikus divat parókák és a természetes póthajak közötti különbséget, mielőtt elhatározná magát az egyik vagy másik mellett.

Különböző paróka típusok nőknek

Főként kétféle paróka áll rendelkezésre a piacon, a szintetikus és a valódi hajból készültek. Az előbb említettek mesterséges szálakból készülnek, ami nem természetes haj és ezért olcsóbbak, mint a valódiak. De az alacsonyabb ár azt is jelenti, hogy nem olyan természetes megjelenésűek és nem tartanak sokáig.

A szintetikus szálakat nem lehet formázni vagy színezni. Ha pedig hőt vagy ápolószereket alkalmazunk, a szálak tönkremennek. Ha ilyen típusú vendéghajat választ, ügyeljen, hogy ne formázza hajápoló szerekkel vagy olyan eszközökkel, mint a hajvasaló vagy a hajsütővas!

Az emberi hajból készült paróka típusok, ahogy azt a nevük is mutatja, valódi emberi hajból készülnek. Ezért drágábbak, de hosszabb ideig tartanak és majdnem olyan természetesnek tűnnek, mint a saját frizura.

Aki a természetes megjelenést részesíti előnyben, annak a valódi hajból készült vendéghajak jelentik a tökéletes választást. Ezek nem bolyhosodnak, mosás után visszaállnak eredeti fazonjukba és a saját hajhoz hasonlóan lehet változtatni a frizurát. Ha vállnál lejjebb érő, hosszabb hajat szeretne valaki, akkor is célszerű a természetes parókák közül választania.

A szintetikus változatok ugyanis a mindennapi fizikai hatásokra kibolyhosodnak és ezektől a csúnya végektől nem lehet egyszerűen vágással megszabadulni, mint a valódi hajból készült póthajak esetében. Tehát, hiába olcsóbbak a szintetikus parókák, mint a természetes hajból valók, érdemesebb a minőség mellett dönteni. A Rose Hair Studio szalonból beszerezhető a szükséges vendéghaj.

Hogyan válasszunk a divat parókák közül?

A paróka kiválasztása nem egyszerű döntés. Ez olyan befektetés, ami némi gondolkodást és elemzést igényel. Gondoljon tehát a következőkben említett pontokra, mielőtt választ a divat parókák közül!

Cél: A legfontosabb dolog, amit meg kell fontolni, hogy miért vásárol póthajat. Azért, hogy fedezze a hajhullást vagy azért, hogy a divat parókák segítségével kísérletezzen a megjelenésével, esetleg egy alacsony ápolást igénylő frizura miatt? Ezeknek a válaszoknak a megtalálása segít eldönteni, hogy melyik paróka típus a legjobb Önnek.

Anyag: A póthajak különböző anyagokból készülnek, például szintetikus és természetes hajból. Mindegyik anyagnak megvannak az előnyei és hátrányai, tehát lényeges, hogy azt válassza, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek és preferenciáinak.

Stílus és hossz: Fontolja meg, hogy milyen stílus és hossz felel meg legjobban az arc formájának, életmódjának és igényeinek!

Szín: Ha természetes megjelenést szeretne, válasszon olyan színt, ami majdnem megegyezik a természetes hajszínével! Azonban, ha némi drámaiságot szeretne hozzáadni a megjelenéséhez, akkor választhat a különböző színekben pompázó divat parókák közül.

Költségvetés: Fontolja meg a költségvetését, mielőtt befektetne egy parókába! A Rose Hair Stúdióban minden tartományban rendelkezésre állnak lehetőségek.

A legfontosabb azonban, hogy gondoskodjon a megfelelő ápolásról! Tartsa tisztán a parókát és ne viselje alvás közben! Az emberi hajból készült és a divat parókák is megérnek egy próbát, mivel segítenek elérni a hajjal kapcsolatos céljait.

Segítünk megérteni a paróka típusok közötti különbséget bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva