Szolgáltatás

Segít megszüntetni az alopeciát a hair transplant clinic

Hair transplant clinic

A hajhullás természetes jelenség. Egy hajszál átlagos élettartama 5 év. A fejbőr naponta átlagosan 70-80-100 hajszálat veszít el. A kihullott hajszálak helyett pedig újak nőnek. Ha ez nem következik be, akkor kopaszodás észlelhető, amit szakképzett hair transplant clinic orvosok kezelnek.

Ahhoz, hogy kiderüljön, milyen ok áll a hajvesztés mögött, azonnal ajánlott kapcsolatba lépni és konzultálni egy megbízható trichológussal és amennyiben szükséges, számos vizsgálatot kell elvégezni. Ez azért elengedhetetlen, mivel a testünkben minden szorosan összefügg egymással.

Például, ha kopaszodást diagnosztizálnak a férfiaknál, ennek okát leggyakrabban az öröklődésben kell keresni, állítják az orvosok a hair transplant clinic tapasztalatai alapján. A férfiaknál a jelenség a női vonalon keresztül öröklődik.

Ha az anyai nagyapánál kopaszság volt tapasztalható, akkor valószínűleg az unokának is problémát okoz majd a hajhullás. Sajnos az örökletes alopecia gyógyíthatatlan és csak az alapos hair transplant clinic vizsgálatok segíthetnek azt megszüntetni.