Szolgáltatás

Így néz ki egy corvini kuckó

Búvóhely a Corvin környékén

A Corvin negyed mindenkit elvarázsol, főleg a sétány, ahol nem csupán a pestiek sétálnak szívesen, hanem a külföldiek is, vagy akik egy másik magyar városból érkeznek Budapestre. Nem is lehet meglepő, hogy itt a szerelmi rejtekhelyek is igazán népszerűek.

A Corvin környékén is találhatsz olyan búvóhelyet, ahol édes kettesben romantikázhatsz pároddal: https://buvohelykereso.com/buvohely/budapest-8-kerulet-corvin-kucko-119. Az a lakás biztosan bejön majd neked és a párodnak, amelyik egy kis terasszal és valóban kellemes hangulattal vár. Ahogy beléptek a szobába, azonnal megfog a falak zöld, üde színe, amelyik a tavaszra emlékeztet.

Ehhez remekül passzolnak a világos fa bútorok. A nyers szín kellemes összhangja megadja azt az atmoszférát, amelyikre a pihenni vágyó személyeknek, így valószínűleg nektek is, szükségetek van. Azért érdemes legalább havonta egyszer ellátogatni ide és kivenni az apartmant egy vagy két éjszakára, mert ugye minden kapcsolatban szükség van az intimitásra és a kettesben eltöltött pillanatokra.

A szerelmi kuckóba lépve azonnal a nappaliba juttok, amelyről egy kisebb terasz is nyílik. A hálószobában, az ággyal szemben, egy nagy képernyős televízió segít a lazításban. A hely bemutatásakor nem maradhat ki a teljesen gépesített és berendezett konyha sem, ahol főzni lehet. Természetesen, ha semmi kedvetek valami finomat készíteni, akkor rendelhettek is.

Mivel a lakás nagyon jó helyen van, az étel biztosan hamar kiérkezik. Amikor pedig végeztetek az ebéddel vagy a vacsorával, akkor a Corvin negyedben felkereshetitek a híres szórakozóhelyeket, kávézókat vagy bármilyen egyéb helyet, ahova be akartok ülni egy kicsit. Érdemes a rejtekhelyet a lehető leghamarabb lefoglalni, ugyanis ez nagyon felkapott.

A foglalás előtt tudnotok kell, hogy a bejelentkezés a búvóhelyre 2-3 nappal korábban szükséges, és a lemondás előző nap délig lehetséges díjmentesen, illetve maximum 2 személy vehet ki egy lakást. Ez a hely fiataloknak és idősebbeknek is teljes mértékben megfelel, hiszen minden megvan ahhoz, hogy a szórakozás, pihenés és együtt töltött idő tökéletes legyen.