Webáruház

Kültéri elektromos roller első kerék meghajtással

Elektromos roller

Szeretne a gyermekének egy biztonságosan használható, speciális fékrendszerrel felszerelt eszközt ajándékozni? Az első kerék meghajtással és erős vázzal szerelt elektromos roller rendkívül jó választás, hiszen szilárd hátsó fékkel készül. Ennek köszönhetően a megállás biztonságosan és pillanatok alatt megtörténik.

Természetesen a megfelelő óvintézkedéseket és a speciális felszereléseket mindenképpen viselni kell a roller használata közben. Idetartozik a láb- és karvédő, valamint a bukósisak. A roller maximális teljesítménye, amit egyetlen töltéssel meg tud tenni, 25-30 km. A Lithium akkumulátor gyorsan feltöltődik, ráadásul kisebb sebesség esetén, még hosszabb utat megtehet vele a lurkó.

Azonban a kültéri elektromos roller nemcsak a kicsiknek jó választás. A felnőttek is alkalmazhatják, akár még munkába járáshoz is. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően, könnyebb szállítani az eszközt. Ezen kívül elmondható róla, hogy az alumíniumötvözet miatt a szerkezet könnyű, mégis 125 kilogramm teherbírással rendelkezik.