Webáruház

A precíz tervezésű párátlanító készülék

Párátlanító készülék

Néha előfordul, hogy az embert a saját házában is érik meglepetések, és sajnos nem csak kellemesek. Ilyen például, amikor kinyitja a szekrényt és észreveszi, hogy a ruhák kezdenek penészedni, vagy elhúzza a szekrényt a faltól és látja, hogy a gombák egész kolóniáival lakik együtt.

Az ehhez hasonló meglepetések elkerülése végett a párátlanító készülék az otthon elengedhetetlen kellékévé kell, hogy váljon. A Trotec TTK 50 E jelenleg a piacon fellelhető gazdaságos, csendes és hatékony termékek közül is kiemelkedik. Akik ilyen párátlanító készülék vásárlására adják a fejüket, most egy páramérő műszert is kapnak ajándékba. Ez a típus fényjelzést ad ki, amikor megtelik a 3,5 literes tartálya.

Ugyanakkor túlfolyás elleni védelemmel is el van látva, így amikor már nem fér több a tartályba, egyszerűen kikapcsol. Ha nem szeretnénk foglalkozni az összegyűjtött víz kiüresítésével, akkor egy tömlő segítségével megoldható annak folyamatos elvezetése is. A Trotec párátlanító készülék rendkívül széleskörű tervezés eredménye.