Webáruház

Motivációs erővel bír a karácsonyi ajándék munkatársaknak

Karácsonyi ajándék munkatársaknak

A sokat tapasztalt üzletemberek világában nem elég csak az eladási mutatókra figyelni, hiszen az olyan emberi tényezők, mint a jó kapcsolatok fenntartása, hihetetlenül nagy fontossággal bírnak egy jól működő vállalkozás szempontjából. A szívhez szóló karácsonyi ajándék munkatársaknak és partnereknek éppen olyan hasznos a megajándékozott feleknek, mint annak, aki az ajándékot adja.

Miért? A válasz egyszerű, a munkások lojális és megfeszített munkájának az elismerése és meghálálása nélkül oda a jó eredményekhez elengedhetetlenül szükséges motiváció, míg az ügyfeleknek az ajándékban elrejtett üzenet a cég fő tevékenységéről emelheti az eladási mutatókat.

A karácsonyi ajándék munkatársaknak lehet praktikus vagy dizájnos, ám a tapasztalat azt mutatja, hogy a kollégák inkább azoknak a meglepetéseknek örülnek, amelyeket a későbbiekben használni is tudnak. A mindig jó ötletnek számító bögre vagy kulcstartó mellett, szóba jöhetnek a piperecikkek és az irodaszerek is, míg az exkluzívabb darabok megmaradhatnak a partnereknek.