Szolgáltatás

Mit lehet vezetni az emelőgépkezelő tanfolyam elvégzése után?

Emelőgépkezelő tanfolyam
Emelőgépkezelő tanfolyam

Igen sokan felteszik a Transzport Stúdiumnál azt a kérdést, hogy egészen pontosan milyen járműket lehet vezetni bizonyos tanfolyamok elvégzése után. Az emelőgépkezelő tanfolyam különösen előnyös ennek a dolognak a tekintetében, mivel rengeteg önjáró gépet lehet kezelni ezzel a papírral.

Meg lehet itt említeni az autódarut, a mobil szerelőkosarat, a chartering, a hidraulikus szerelőkosaras járműt, a mobil-szerelőállványt, a lánctalpas darut, a gépjármű emelő-hátfalakat és a szerelt darut. Ezekből a gépcsoportokból összesen maximum hármat lehet kiválasztani az emelőgépkezelő tanfolyam esetében.

Az OKJ-kurzus pár hétig tart, aminek során a jelentkezők elsajátítják az összes ismeretet, ami ezeknek a gépeknek a kezeléséhez kell.

Szerencsére nem jelent gondot, ha valaki messze lakik az emelőgépkezelő tanfolyam helyszínétől, mert a szállást is meg lehet oldani. Arra kell számítani, hogy az elméleti órák kedden és csütörtökön lesznek, míg a gyakorlati oktatás szombaton és vasárnap fog megtörténni.