barbie ruhásszekrény
Webáruház

Kiváló ajándék a Barbie ruhásszekrény

A gyermekek jól tudják, hogy egy Barbie babának is szüksége van változatos ruhatárra és különleges kiegészítőkre. Ezek tárolása pedig egyszerűen megvalósul a praktikus és kézben is hordozható Barbie ruhásszekrény segítségével. A babák ruhái, cipői és egyéb öltözködési tárgyai kényelmesen elférnek ebben a miniatűr gardróbban.

A pici vállfákra könnyedén illeszkednek a ruhák és a kabátok, a kisebb polcokon pedig helyet kapnak az apróbb cipők, a táskák, a csecsebecsék és minden egyéb, amire egy Barbie babának szüksége lehet. A Barbie ruhásszekrény ajtói természetesen rózsaszínűek és könnyedén záródnak, a fogantyúkat megragadva a gyermekek már vihetik is magukkal a bútordarabot a babák kíséretében.

A játékokat így bárhol könnyedén át lehet öltöztetni, a kicsik akár egy kirándulásra is magukkal vihetik. Egy Barbie ruhásszekrény nagyszerű ajándék lehet születésnapra vagy bármelyik ünnepre. Ráadásul további ajándékötletet is magában rejt, hiszen a gardróbot ezt követően fel kell tölteni ruhadarabokkal és kiegészítőkkel is.