ballagási ajándék
Webáruház

Itt vannak a vicces ballagási ajándék ötletek

ballagási ajándék
Ballagási ajándék

Valaki a családból lassan befejezi a középiskolát, egyetemet? Valami nagyon ötletes ajándékon gondolkodik? Szeretne emlékezetes meglepetéssel előrukkolni? Ha igen, akkor a legjobb helyen jár, ugyanis a Crazyshop minden alkalomra tud ajándékötlettel szolgálni!

Rengeteg a jópofa ballagási ajándék, így bőven van miből válogatni. Ha olyan fiatalnak keresünk meglepit, aki szereti a thriller filmeket, meglephetjük egy cápa kinézetű párnával. A horgászat szerelmeseinek ott a hal kinézetű papucs. A számítógépes játékok mestereinek gamer müzlis tálat ajándékozhatunk, a képregényes fiataloknak pedig Marvel hőst ábrázoló bögrét. A ballagási ajándék lehet határozottan csajos is, de a karkötőnek álcázott flaska újabb poénforrás lehet.

A mindig romantikus lányoknak szerelmes és cicás párnákkal kedveskedhet, a sminkelés megrögzöttjének pedig jól fog jönni egy lámpákkal körülvett sminktükör. Akikről jól tudjuk, hogy főiskolán, egyetemen folytatják a tanulmányaikat, adhatunk ivással, bulizással kapcsolatos ballagási ajándékot.