Szolgáltatás

Itt az alkalom nyomtató bérlésre!

Fénymásoló bérlés
Fénymásoló bérlés

Mit lehet tenni akkor, ha szüksége lenne egy fénymásolóra, de sajnos túl kevés megtakarítás áll a rendelkezésére ahhoz, hogy megvásárolja? A megoldás a fénymásoló bérlés, amit kedvezményes feltételek mellett, a Dokutech Center Kft. biztosít. Mit jelent ez?

Hogy lesz egy színvonalas, kiválóan működő készülék, amire nem kellett vagyonokat költeni, sőt, mellé még szakmai tanácsadás és szervizszolgálat is jár. A bérleti díjat havonta kell fizetni, ami nem fogja megterhelni a pénztárcát.

Ráadásul a toner kicserélésével sem kell bajlódni, hiszen a Dokutech elvégzi a feladatot költségmentesen. A fénymásoló bérlés hasznos szolgáltatás, a működésük elején lévő vagy még csak most beindulni szándékozó vállalatoknak, hiszen az irodai felszerelések beszerzését nem lehet olcsón megúszni, de így csökkenteni lehet az óriási kezdeti beruházásokon.

Látogasson el a dokutech.hu weboldalra, válassza ki, milyen készüléket szeretne bérbe venni, utána pedig bátran keresse fel a vállalatot! A fénymásoló bérlés kétségtelenül praktikus és költségspóroló megoldás.