Szolgáltatás

Tudományos játékok a játszva tanulásért

Tudományos játékok
Tudományos játékok

Nem véletlenül hallani annyiszor, hogy játszva sokkal könnyebben tanul az ember. Mi sem jobb bizonyíték ennél, mint az, hogy a kicsik nagyon egyszerűen elsajátítják az új információkat, ha játéknak van felfogva az aktivitás. A tudományos játékok nagyon jó példaként szolgálnak erre, hiszen a matematika, biológia, földrajz vagy egyéb területek alapismereteit lehet általuk elérni.

A gyerekek számára fontos, hogy folyamatosan le legyen kötve a figyelmük. Ezért a tudományos játékok egyszerre jelentik a kihívást, de ugyanakkor a szórakozást is. Mivel a lurkók szeretnek bizonyítani a szülőknek, érthető, hogy azokat az elfoglaltságokat fogják előnyben részesíteni, amelyek által elérhetnek egy célt, vagy sikeresen teljesíthetnek egy küldetést.

A kicsit nagyobbak számára a Naprendszer bolygók modell nagyon érdekes ajándék lehet, de a hordozható játék mikroszkóp is a különlegességek közé tartozik. Korosztály szerint válogathat a tudományos játékok között, elvégre érthető, hogy senki nem fog túl bonyolultat vásárolni a csöppségnek, ha még nem érett meg rá.