Webáruház

Infra hősugárzó a lakásba és azon kívül is

Infra hősugárzó

Még mindig nem késő készülni a fűtési szezonra, de itt a nagy kérdés, hogy vajon melyik megoldás a számunkra tökéletes, hiszen a piacon elérhető kínálat hatalmas. Az infra hősugárzó számos előnnyel rendelkezik, a hasonló berendezésekhez képest.

Ezek közül az egyik legnagyobb, hogy lényegesen kevesebb áramot fogyaszt, mint mondjuk a villannyal működő, ezzel megkímélve a tulajdonosát a magas áramszámla befizetésétől. Praktikus akár hosszú távú, akár ideiglenes megoldásként, mivel többféle modell létezik, amelyek között megtalálhatóak a mobilis álló és a falra vagy plafonra rögzíthető berendezések.

Felhasználásuk is sokféle, így akár bent, a lakásba van szükség egy kicsivel több melegre, akár kint a teraszon, esetleg az udvaron szeretnénk beüzemelni, mind a két területen megállja a helyét és felmelegíti a körülötte lévőket. Néhány infra hősugárzó rendelkezik időzítő funkcióval is, ezzel lehetővé téve a tulajdonosának, hogy kellemes melegre érjen haza anélkül, hogy a készüléknek egész nap üzemelnie kellene.