mágneses lightning kábel
Webáruház

Igazán korszerű a mágneses lightning kábel

mágneses lightning kábel
Mágneses lightning kábel

A mai korszerű megoldások és különféle berendezések többsége megköveteli az speciálisabb, modernebb kábelek alkalmazását. Manapság már számos berendezésnél a mágneses lightning kábel az alapvető csatlakozási eszköz. Hol vásárolható meg ez a termék?

A KáCsa Audio shopban csakis kiváló minőségű mágneses USB töltő- és adatkábelekkel találkozhat a vásárló. Milyen típusok kaphatóak itt? Nos, ott van a Micro USB és Lightning Apple iPhone 5, 6 csatlakozású telefonokhoz, illetve táblagépekhez is használható fajta.

Milyen előnyöket garantál a mágneses lightning kábel? Nagy előnye ennek a modern terméknek, az adaptere mindkét oldalával csatlakoztatható, illetve a telefonba illeszthető adapter megakadályozza a csatlakozó sérüléseit, megóvja a szennyeződésektől.

A mágneses lightning kábel tehát nagyon sokáig kibírja. Még a 2.0A áramerősségű töltővel is biztonságosan használható a mágneses lightning vezeték, ami valóban egyedülálló tulajdonság, hiszen a régebbi vezetékeknél ez nem volt adott. A magas minőségű korrózió- és ütésálló alumínium csatlakozók is adottak, ami azt jelenti, hogy egy termék nagyon sokáig helytáll.

Ez megvehető 1.2 méter hosszú, nylon bevonatú változatban. Napjainkban ez a legelterjedtebb fajta. A shopban persze a régebbi kütyükhöz alkalmazható aux RCA kábel is megrendelhető. Az efféle vezetékek és csatlakozók a népszerűségüket leginkább annak köszönhetik, hogy nagyon könnyedén kezelhetőek és sok helyen megállják a helyüket.

Az aux RCA kábel és csatlakozó nem mellesleg egy szimpla csatlakozóból fejlődött ki, a banándugóból, amit manapság már ritkábban használnak. Az aux RCA kábel érdekessége, hogy a végén található csatlakozónál a sztereó dugók csatlakozófeje nem négy, hanem csak három szegmensre van osztva, mivel a jobb és bal oldali fülhallgató egy-egy kábele ugyanahhoz a legfelső harmadhoz kapcsolódik.

Az aux RCA kábel a KáCsa Audio shopban nem kerül sokba, nagyon megbízható, illetve annak is örülni lehet, hogy a házhozszállítás nagyon gyors. Ezért is vásárolnak itt olyan sokan.