Szolgáltatás

Hová kerülhet a beltéri festék?

Beltéri festék

A természet nagyon erőteljesen tudja rombolni a különféle felületeket, ezért azok a burkolatok, amelyek ki vannak téve a közvetlen hatásnak, elég speciális módon kell legyenek megalkotva. Ezzel szemben, a beltéri festék jóval kisebb igénybevétellel rendelkezik. A tomboló szél, eső, hó, fagy egyáltalán, míg a fakító napsugárzás csak részlegesen érheti. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy kevésbé komoly eljárás során hozzák létre.

A kopásnak és időnek, olykor pedig még a nedvességnek is ellen kell állnia. Felülettől függően, a hővel szemben is magas toleráló képességgel muszáj bírjon, de ez csak igen extrém esetekben elvárás. A beltéri festék kerülhet fémre, fára vagy éppen falra. Első lépésben ezt kell meghatározni, majd jöhetnek a színek.

A világos és sötétebb tónusok játékával sokat javíthatunk a helyiségek megjelenésén. Bátran mélyedjünk el a beltéri festék világában, de szükség esetén kérjük ki a mesteremberek véleményét is a témában! Mielőtt döntünk, nem szabad kapkodni. A türelem minden téren meghozza gyümölcsét, amit örömmel szedünk majd le.