Webáruház

Hidratáló krém babák számára

Hidratáló krém
Hidratáló krém

A babák bőre nagyon érzékeny és állandó védelemre szorul. Az Eszterkrém kozmetikum manufaktúra által kifejlesztett hidratáló krém megfelelő ápolást nyújt a csecsemők bőrének minden fürdetés után. Ez a természetes növényi kivonatokból készült termék táplálja a bőrt és könnyen felszívódik.

A bőrápoló krémben található mandula és az avokádó olaj gondoskodnak a bőr puhításáról és hidratálásáról, a méhviasz pedig védőburokként viselkedik a környezeti hatások ellen.

Ennek a természetes kozmetikumnak a finom illatáról a levendula és a vaníliás illóolaj gondoskodik, amelyek nemcsak kellemes illatot, de nyugtató hatást is biztosítanak a bőr számára. Az Eszterkrém webáruház oldalán megrendelhető hidratáló krém babák számára csupán 2 600 Ft-ba kerül.

Rendeljen természetes összetevőket tartalmazó bőrápoló terméket a babák érzékeny bőrének hidratálása érdekében, hiszen ezek a natúrkozmetikumok kémiai anyagoktól és tartósítószerektől mentesek! Legyen tekintettel gyermeke egészségére azáltal, hogy megóvja a különféle káros anyagokat tartalmazó bőrápolók negatív hatásaitól!