Szolgáltatás

Fishing on Orfű: június 23-25 – tavaly minden jegy elfogyott

Fishing on Orfű
Fishing on Orfű

Június 23 és 25 között, kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Fishing on Orfű könnyűzenei fesztivál az Orfű-tó melletti Panoráma kempingben. Aki még nem vett részt egy alkalommal sem, azt ne tévessze meg a helyszín, mert nem csak sátrazni lehet.

A kempinget körülölelő pár száz méteres körzetben rengeteg szálláslehetőség áll rendelkezésre, amelyek között vendégházak, nyaralók, panziók, nyaralóházak, villák, hostelek és hotelek is megtalálhatóak. Ha szeretné kényelmesebb és kellemesebb környezetben eltölteni a fesztivál éjszakáit, akkor a szallaskeres.hu weboldal segítségével, akár már most is lefoglalhatja a tökéletes szobát vagy apartmant.

Lehetőség van az érkezési és távozási napok megadására is, így csak a szabad szálláshelyek kerülnek listázására. Azonban ne késlekedjen, mert tavaly is minden jegy elkelt és sokan már tudják, hogy nem csak sátrazni lehet, így minél közelebb érünk az időponthoz, annál kevesebb lesz az esély a megfelelő szállás megtalálására. Lépjen időben és királyi körülmények között pihenhet az Fishing on Orfű alatt, hiszen nem csak sátrazni lehet!