Szolgáltatás

Fogadjon ügyvédet, ha vesztegetés miatt vádolják

Vesztegetés
Vesztegetés

Visszaélések sajnos mindennap történnek, de ha ez már a korrupciós bűncselekmény egyik formájaként jelentkezik, akkor ez ellen mindenképp fellép majd a hatóság. A vesztegetés azt jelenti, hogy a közélet ellen vét egy személy vagy szervezet, tehát ez a vád is ebbe a kategóriába tartozik, ezért nagyon komolyan kell venni, ha valaki ilyen helyzetbe keveredik.

Típusától függően többfajta említhető meg, a gazdasági, ahová például a hálapénzt is be lehet sorolni, vagy a hivatali, de ugyanakkor beszélnek aktív és passzív vesztegetésről is. Egy jó ügyvédi iroda felkeresése segíthet Önnek, ha nem érti, hogy miért gyanúsították meg ilyen súlyos vádakkal, és szeretne győztesként kijutni ebből a helyzetből.

Ne kockáztassa meg, hogy két évtől akár nyolc évig tartó szabadságvesztésre ítéljék, egy jó jogi tanácsadás elejét veheti az ilyen drasztikus végkimenetelnek. Ha a vesztegetés állítólagos elkövetése miatt akarják felelősségre vonni, ne habozzon megbízni egy megfelelő ügyvédet, aki hatékonyan tudja képviselni majd az egész eljárás alatt.

Fogadjon ügyvédet, ha vesztegetés miatt vádolják bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva