lemez kazán
Vásárlás

Ezért egyre keresettebb a lemez kazán

Még nem késő nekilátni a téli időszakra felkészülni és modernizálni a fűtési rendszert. Az egyre magasabb gázárak miatt, sokan gondolkodnak alternatív megoldásokban, amelyek között a lemez kazán bekötése méltán népszerű. A vegyestüzelésre alkalmas berendezések, főként fa, szén, brikett, papírhulladék égetésére szolgál.

Ezekből veszik ki a kellő meleget és egy hőcserélő rendszeren keresztül juttatják el a fűtőtestekbe. Puffertartállyal összekötve tovább növelhető a hatékonysága, valamint optimális hőelosztásra nyílik lehetőség, akár egész nap során, a tüzelés leállítása után is. A Celsius P-V típusú lemez kazán, a lakások melegének biztosítása mellett, könnyen kiszolgálhat agrárcélokat, mivel ideális fóliák és üvegházak, de az istállók levegő hőmérsékletének növelésére szintén.

5 mm vastag acéllemezből készül, valamint el van látva 3 darab ajtóval, amiken keresztül a tisztítás, táplálás és levegőszabályozás végezhető el. A lemez kazán könnyen rendszerbe köthető és teljesen zárt üzemben dolgozik. A kedvező ár-érték arány gyorsan megtérül, ezért is remek befektetés.

Ezért egyre keresettebb a lemez kazán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva