Szolgáltatás

Elszívóra télen-nyáron szükség van

Elszívó
Elszívó

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy télen különösen párás lesz a konyha levegője. Ilyenkor kevesebbet szellőztetünk, ezért feldúsul a nedvesség a levegőben. Ez sok problémát okozhat, hiszen a nedvesség lecsapódik a hideg falakon és hamar megjelenik a penész.

Tehetünk azonban ellene az elszívó használatával. Ez egy igen hasznos szerkezet, amire minden konyhában szükség van. Bár nyáron, a nyitott ablakok mellett a pára nem jelent nagy gondot, de az elszívó ilyenkor is jól jöhet.

Ugyanis nemcsak a párától szabadít meg, hanem a lakásban terjengő ételszagoktól is. A főzés során kellemesnek érezzük a készülő ételek illatát, azonban az intenzív szagok beivódnak a szőnyegekbe, függönyökbe és egyéb textíliákba, idő után pedig kellemetlenné válnak.

Ezt is elkerülhetjük az elszívó használatával. Alapvetően kétféle megoldás létezik a szagok és a pára kiűzésére. A legtöbb elszívó rendelkezik kivezető csővel. Ahol ez nem oldható meg, ott szénszűrők segítségével távolítják el a levegőből a nedvességet és a szagmolekulákat.

Elszívóra télen-nyáron szükség van bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva