Szolgáltatás

Belépő az üzleti életbe – Regus Businessworld

Olcsó irodák Budapesten
Olcsó irodák Budapesten

Manapság egyre többen választják a vagy otthonról történő munkavégzést, mely tudvalevően számos előnnyel jár, hiszen például az irodahelyiség fenntartásának, valamint a napi utazásnak a költségét is meg lehet ilyen formában spórolni. Azonban ez a munkamódszer – bár rendkívül hatékony is lehet – hátráltathatja is egy cég vagy vállalkozás vezetését, mivel nem adott az üzleti megbeszélésre alkalmas, professzionális helyszín.

Az otthonról dolgozó vállalkozóknak és szabadúszóknak ideális lehet a Regus Businessworld szolgáltatása, melynek keretében – a szolgáltatás 4 szintje közül választva – összesen 3,000 helyszín, 900 város és 120 ország irodaközpontjaiban lehet igénybe venni profi és minden szükséges eszközzel felszerelt business lounge-okat, ahol minden adva van a hatékony üzleti megbeszélésekhez.

Az otthonról dolgozókon kívül a mobil munkavégzést kedvelők számára is tökéletes a Regus Businessworld szolgáltatása, hiszen üzleti útjaik során nem kell hotelek zajos lobbijaiban vagy kávézókban tartani fontos megbeszéléseiket. A 4 szint (Kék, Arany, Platina és Platina Plusz) mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő csomagot, mellyel rövid idő alatt tud üzleti jelenlétet kiépíteni cégének.

Emellett a Regus budapesti központjaiban hagyományos, privát és közösségi irodaszolgáltatásokat is találhat az érdeklődő: a Kossuth téren, a Szabadság téren, a Váci úton, Újbudán, a Rákóczi úton, Óbudán és az Astorián. Ugyanezeken a helyszíneken továbbá a székhelyszolgáltatás és helyi telefonszám-szolgáltatás is elérhető, a Regus globális hálózatának összetett szolgáltatásai tehát megkönnyítik a külföldre való terjeszkedést is.