Szolgáltatás

A medence lámpa hangulatos közeget varázsol

Medence lámpa
Medence lámpa

Akik kertes házzal rendelkeznek, azoknak többnyire egy medence is díszeleg a hátsó udvarában. Annak érdekében, hogy a házon kívüli környezet is hangulatos legyen, különféle fényalkalmatosságokkal lehet hívogatóbbá varázsolni. A medence lámpa rendkívül népszerűvé vált az utóbbi években, hiszen mind az esti pancsolást, mind a kertet meghitté varázsolja.

Mivel kifejezetten víz alatt javasolt használni, a szabad levegőn nem tud 15 percnél tovább üzemelni. A medence lámpa nem csupán medencék, hanem különféle mesterséges, kerti tavacskákban is jól mutat. A shop.dezelectric.hu honlapon is beszerezhető termék dimmelhető, de tudni kell azt is, hogy a csomag egy pár PVC műanyag rögzítőkesztyűt is tartalmazni fog.

A medence lámpa akár három méter mélyre is helyezhető. Ebből a produktumból többféle kategória áll az érdeklődők rendelkezésére, van, amelyik stabil, míg egyesek forgathatók. A legtöbb medence lámpa rozsdamentes acélból készül. Egyes darabokat a medence alján, míg másokat az oldalfalban kell rögzíteni.