Aviva módszer
Szolgáltatás

Az Aviva módszer férfiaknak szóló gyakorlatai is hasznosak lehetnek

Aviva módszer
Aviva módszer

Manapság az emberek többsége ülőmunkát végez és a napjaik nagy részét a számítógép előtt görnyedve töltik. Ez egyértelműen káros hatással van úgy a nőkre, mint a férfiakra, ezért az egészség megőrzés érdekében, feltétlenül ellensúlyozni kell valahogy ezt a mozgásszegény életmódot.

Férfiaknak is több előnyt tud nyújtani az Aviva módszer. Tehát, ha eddig csak a hölgyek kapcsán hallott erről, akkor érdemes részletesebben is megismerkednie a légző- és tornagyakorlatokkal, valamint az étkezési szokások megreformálására alapuló technikákkal.

Az Aviva a Dolgozó Zónára fókuszál az urak esetében is, akárcsak a hölgyeknél, csak éppen más gyakorlatok révén mozgatja meg ezt a kulcsfontosságú területet. Tudni kell, hogy sok esetben a prosztatagondok, a teljesítő képesség romlása és a spermiumok nem megfelelő életképessége is a medencealapi izom erejének gyengülése, leépülése miatt alakulnak ki.

Azonban az Aviva módszerrel ez az izom fejleszthető, edzhető, ezáltal fokozódik az artériás és vénás vérkeringés, aktiválódik a nyirokkeringés, fokozódik a termékenység, a spermiumok mozgékonyabbak lesznek és a számuk is növekedhet, illetve a prosztata és impotencia problémák tünetei enyhülnek.

Vagyis a férfiak egy olyan technikát sajátíthatnak el, amivel gyógyszerek és orvosi beavatkozás nélkül oldhatják meg azon problémáikat, amelyekről nem szívesen beszélnek. Amennyiben nem szeretnék ezt közösségben gyakorolni, akkor otthon is nyugodtan elvégezhetik a különböző mozdulatsorokat, hiszen az alaptanfolyamon olyan részletesen bemutatásra kerülnek, hogy ez sem okozhat nehézséget.

Ellenben tudni kell, hogy a csoportos órákon további tanácsokat is kaphatnak az oktatótól, úgy a mozgás kapcsán, mint a helyes légzés és táplálkozás terén. Ezek fontosak lehetnek az Aviva módszer hatékonyságának növelése érdekében, ezért legalább időnként érdemes elmenni az órákra. Például egy 5 vagy 10 alkalmas bérlet kiváltása remek motivációt adhat arra, hogy ne csak otthon gyakoroljon, de természetesen csak egy-egy órára is befizethet bármikor.