Szolgáltatás

A zuhanyszűrő lágyítja a vizet

Zuhanyszűrő vízkő ellen
Zuhanyszűrő vízkő ellen

Ön is azt tapasztalta, hogy zuhanyozás közben a bőre száraznak tűnik? Ezt a kemény víz okozza. Bár különösebben nem hat az egészségünkre, azért a bőrünknek nem tesz jót a kemény víz, ezért érdemes tenni ellene. A zuhanyszűrő használatával megszabadulhatunk tőle.

A készülékben elhelyezett ioncserélő gyanta eltávolítja a felesleges kalcium és magnézium ionokat a vízből és nátriumionokkal pótolja azokat. Így lágyítja a vizet. A zuhanyszűrő felszerelése nem okoz gondot senkinek.

A használati útmutató alapján bárki elboldogul vele, ugyanis nincs szükség speciális szerszámokra vagy vízszerelői tapasztalatra. Nemcsak a bőrünknek tesz jót a lágy víz, hanem időt is spórolhatunk vele. A kemény vízben levő ionok ugyanis könnyen kicsapódnak vízkő formájában és matt réteget képeznek minden felületen.

Igen nehéz eltávolítani a vízkövet a csempékről, a kád széléről vagy a zuhanykabin oldaláról, vagyis rengeteg fárasztó munkára van szükség az eltüntetéséhez. A zuhanyszűrő alkalmazásával azonban nem lesz többé ilyen gondunk.