Szolgáltatás

A rosé és a Boglári Szüreti Fesztivál

Rosé

Ki ne szeretné a szüreti- és borfesztiválokat? Ekkor a legkülönlegesebb borokat, pezsgőket és különféle nedűket lehet megkóstolni. Rengetegen ekkor kapnak az alkalmon és nemcsak a hagyományos italokat, hanem az egyedibb finomságokat is kipróbálják, amire remek példa a rosé. A BB rosé mindig is nagy kedvence volt a fiataloknak, akik kezdenek megismerkedni a nevesebb alkoholos italokkal és nem igazán kedvelik a vodkákat, rumokat, whiskey-ket vagy éppen a konyakokat.

A rosé italt sokan szeretik, például a Boglári Szüreti Fesztiválon is, ahol idén a 42. alkalommal kerül megrendezésre. A szervezők számos fellépővel várják a vendégeket. Lesz két színpad is, illetve nem marad el a BB Aréna bulisátor és a BB bor- és pezsgőudvar sem. Mondani sem kell, hogy itt nem éri meg kihagyni a rosé nedűt.

Ezek mellett kézműves- és kirakodóvásárral, szüreti felvonulással és vidámparkkal várják a látogatókat a szervezők. Akik szeretnének legalább egy tartalmasabb programot idén, mindenképp jól teszik, ha ellátogatnak ide! Aki pedig már eljön ide, jól teszi, ha esélyt ad a vidék legegyedibb különlegességeinek.