fekvenyomó pad
Egészség

Univerzális fekvenyomó pad a Powersport ajánlásával

fekvenyomó pad
Fekvenyomó pad

A bikiniszezon közeledésével a csinos alak elérése iránt támasztott igény felerősödik. Ez a tendencia mindkét nem képviselői körében érthető kívánság, azok pedig, akik valóban komolyan is gondolják, kellő elhatározás fejében rengeteget tehetnek az ügy érdekében. A fekvenyomó pad az egyik legnépszerűbb eszköz a piacon, már ami az alakformálást illeti.

De milyen funkciókat is lát el az említett eszköz? A Powersport webáruház kínálatában található univerzális fekvenyomó pad, amint azt a neve is sejteti, az egész testet lefedve nemcsak a mell és a váll, de a comb, a fenék és a lábak formálást is lehetővé teszi. A szabadsúlyos körülmények között történő edzés során a szóban forgó pad párját ritkítja!

Az univerzális fekvenyomó pad háttámlája az igények és a célok szerint alakítható és dönthető sík, 90o-os, illetve negatív és pozitív szögbe is. A pad népszerűségét elsősorban a strapabíróságának köszönheti, hiszen magas színvonalú kialakításának és anyagminőségének hála stabilan áll és nem billeg a gyakorlatok elvégzése közben.