Vásárlás

Te mivel játszottál a fürdőkádban?

Pici műanyag játékhajó
Pici műanyag játékhajó

Gyerekkorunk egyik legnépszerűbb játszóhelye a fürdőkád volt, ahol pancsolva lehetett az apró tárgyakat pakolgatni. Természetesen a mai gyermekek is imádják ezt a mókát, éppen ezért ez a pici műanyag játékhajó csodálatos perceket ígér nekik.

Az apró tárgy fennmarad a víz felszínén, ezért tökéletesen lehet játszani vele. Igény esetén ki lehet próbálni azt is, hogy mekkora súlyt bír el ez a pici műanyag játékhajó, hiszen nemcsak az a mókás, amikor a terheket cipeli, hanem az is, amikor elsüllyed a víz fenekére. Nem kell azonban kétségbeesni ekkor sem, hiszen le lehet bukni a kád aljára annak érdekében, hogy a gyermekek felhozzák ezt a pici műanyag hajót. A jatek.iway.hu honlapon többféle tárgy is van, amivel a lurkók szívesen foglalkoznak majd a fürdés során,

ezért a szülők nyugodtan körbenézhetnek a webáruházban, ha szeretnének a kicsiknek valami szépet venni. A lurkók biztosan nagyon örülni fognak bármilyen újdonságnak, aminek a segítségével történeteket játszhatnak el és problémákat oldhatnak meg.