Webáruház

A szúnyoghálós redőny beszerelésének előnye

Szúnyoghálós redőny

Egy redőny felszerelése sok szempontból előnyös lehet, hiszen leengedett állapotban véd a széltől, hidegtől, melegtől, a napsütéstől és az UV-sugárzástól. Továbbá energiatakarékossági megoldásnak sem utolsó, hiszen nemcsak a saját anyaga által képes szigetelni, hanem a közte és ablak között kialakult légrés által is.

Ha pedig szúnyoghálós redőny mellett döntünk, akkor még egy plusz funkciót is elláthat, hiszen így még a különböző szárnyas lényeket is kívül tartja. Ezen típus esetében, a szúnyogháló a redőnytől függetlenül működtethető, tehát külön-külön és egyszerre is le- vagy felhúzhatóak.

Amikor nincs szükség a szúnyogok, legyek és egyéb rovarok elleni védelemre, akkor a háló felhúzható a tokba, így egyáltalán nem akadályoz, ha valamiért szükség van az ablak teljes nyílására. Természetesen külön is felszerelhető egy ilyen eszköz, de ha egy szúnyoghálós redőny modellre esik a választás, akkor egyetlen munkafázissal megoldható a beszerelés. Fontolja meg Ön is ezt a remek lehetőséget és ha szeretne egy szúnyoghálós redőnyt, akkor kérjen árajánlatot a redonynet.com oldalon!