dughagyma
Vásárlás

Számos minőségi dughagyma van a kínálatban

A vetőmagok beszerzése megoldható online is. A parasztplaza.hu webáruházban a különféle berendezések, műszaki eszközök, ruházatok, munkavédelmi felszerelések mellett, itt még többféle dughagyma szintén a veteményezni tervezők rendelkezésére áll. Vöröshagymából többféle van, mint amilyen például a középkorai Cupido F1, a Stuttgart, a Setton F, az őszi ültetésű Shakespeare és természetesen a széles körben kedvelt makói fajta.

A lila dughagyma is több változatban érhető el, legyen szó Romyról, Red Karmenről vagy Akado F1-ről. A kiszerelés 250 g vagy 300 g, fajtától függően. A fokhagymából is nagy a választék, méltán népszerű a Messidrome, aminek a héja kemény, a húsa pedig tömött, fehér. Kiválóan alkalmas ez a fajta téli tárolásra.

Tavasszal ültethető fokhagyma is van a készleten, leginkább szezonális jelleggel. Mindegyik dughagyma típus mellett fel vannak tüntetve a fontosabb adatok, mint a hasznosításának és az ültetésének módja, akárcsak a vetés és a szedés ideje. Ily módon a tapasztalatlanabbak is önállóan bele tudnak kezdeni a munkálatokba.

Számos minőségi dughagyma van a kínálatban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva