Webáruház

RGB LED szalag a színes élményekért

RGB LED szalag
RGB LED szalag

A LED szalag már rengeteg otthonban, irodában, üzlethelyiségben és vendéglátóegységben tesz remek szolgálatot, azonban azt még kevesen tudják, hogy nemcsak a klasszikus fehér változat létezik. A RGB LED szalag az összes színárnyalatban működtethető, így már nemcsak fényforrásként, hanem dekorációs eszközként is használható.

Kiválaszthatunk egy bizonyos színt vagy beállíthatjuk úgy is, hogy váltogassa az árnyalatokat, így akár egy szórakozó helyiségben is megállja a helyét, vagy házibuli alkalmával lehet kiváló kiegészítő.

Ha Ön is kipróbálná az RGB LED szalag beltéri vagy vízálló változatát, akkor látogasson el a vtacledbolt.hu weboldalra, ahol 5 méteres tekercsekben szerezheti be, a méterenként 30 illetve 60 LED égővel ellátott típusokat.

Az RGB LED szalag beltéri modelljei 3335 Ft, valamint 3790 Ft, a kültéren is alkalmazható vízálló változat pedig 4265 Ft-ért rendelhető meg. A tápegységek, vezérlők, csatlakozók és vezetékek pedig megegyeznek a hagyományos LED szalag kiegészítőivel, így ezek begyűjtése sem jelenthet gondot.