Webáruház

Rendeljen karácsonyra szobakerékpár edzőgépet!

A szobakerékpár kis helyet foglal
A szobakerékpár kis helyet foglal

Sok ember ha tehetné, biztosan lejárna a konditerembe vagy futni, de ez legtöbbször nem lehetséges, mivel aki este érkezik haza a munkából, igencsak fáradt, így a betervezett edzés is elmarad. Ha Ön karácsonyra szobakerékpár edzőgépet rendel, akkor abban biztos lehet, hogy a család minden tagja örülni fog, és természetesen ki is fogja próbálni.

Ezzel a nagyszerű berendezéssel az ünnepek alatt felszedett plusz kilóktól könnyedén meg lehet szabadulni. Ez a nagyszerű szerkezet egyáltalán nem drága, hiszen a www.fittsport.com weboldalon a Robust Focus típus mindössze 69 900 forint, mert akciós áron kapható, az eredeti ára ennek 79 900 Ft.

A szobakerékpár kedvező ára mellett a lakásban sem foglal nagy helyet, így azt a nappaliban is elhelyezheti, így a család minden tagja bármikor könnyedén hozzáférhet és használhatja. A stabil kivitelezésnek köszönhetően az intenzívebb edzések sincsenek rossz hatással a szerkezetre, de ha Önnek csak 10 perce van edzeni, az sem jelent gondot. A Robust Focus szobakerékpár 10 edzésprogrammal rendelkezik, így mindenki megfelelő nehézségi szintet választhat ki magának.