pszoriázis
Webáruház

Pszoriázis kezelése természetesen

A pikkelysömör a világon emberek millióinak okoz szenvedést. A pszoriázis alattomos betegség, hiszen teljesen nem gyógyítható, azonban hatékony tüneti kezelései szerencsére már léteznek. Az általában plakkokban jelentkező bőrelváltozás tapasztalható a test bármelyik részén, de a leggyakrabban a fejbőrön, könyökön és térdeken látható.

A betegséget nemcsak az teszi kellemetlenné, hogy csúnya bőrtüneteket produkál, hanem az is, hogy a gyulladt részek viszketnek, hámlanak, olykor véreznek. A pszoriázis tünetei enyhíthetőek többféle módon, de tudni kell, hogy a gyógyszeres kezelésük általában mellékhatásokkal jár. Bizonyított tény, hogy a holt-tengeri só és iszap kiváló a pikkelysömörre.

A plakkos területekre nyugtató, gyulladáscsökkentő hatással van, a bőrt hidratálja, táplálja, így segít megelőzni annak kirepedezését. Az AHAVA kozmetikumok között a pszoriázis elleni küzdelemben is hatékony készítmények kaphatóak, mint a Clineral PSO testkrém, sampon, fejbőr maszk és holt-tengeri folyékony só.

Pszoriázis kezelése természetesen bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva