Vásárlás

Professzionális műköröm csiszológép online

Műköröm csiszológép

A műkörmök építése magas szaktudást igényel, mellette pedig kiváló minőségű alapanyagok és készülékek is szükségesek hozzá. Nem lehet kihagyni semmiképpen a műköröm csiszológép készüléket a sorból, hiszen ez egy alapvető eszköz, amely nélkül nem lehet tökéletes eredményt elérni.

A gellakk.com webáruházában kapható professzionális JD50 ezüst műköröm csiszológép alkalmazásával igazán megfelelő eredményt lehet elérni a munka során. Ez egy magas fordulatszámmal működő gép, ami oda-vissza forgásiránnyal, lábpedállal, valamint gyémánt csiszolófejjel rendelkezik.

A fordulatszáma 20 000/perc, teljesítménye 35 Watt, és 12 hónap gyártói garancia vonatkozik rá. Szabályozható a sebessége és a fordulatszáma egyaránt. A modern designjának köszönhetően rendkívül elegáns benyomást kelt, minden professzionális műkörmös ezt a modellt választja.

Ennek a műköröm csiszológépnek a megrendelése nagyon egyszerű, áránál fogva a házhozszállítása semmibe sem kerül. Ha kérdése adódna a termékkel kapcsolatban, azt felteheti az oldalon található elérhetőségek valamelyikén.