Wizzair kézipoggyász
Webáruház

Pezsgő árnyalatú WizzAir kézipoggyász

Wizzair kézipoggyász
Wizzair kézipoggyász

2018. november 1-én életbe lépett az a szabályzat, amelyik megengedi, hogy az utasok a WizzAir repülőgépek fedélzetére vigyenek egy legfeljebb 40x30x20 cm méretű ingyenes poggyászt. Teljes egészében idomul a légitársaság által előírt szabályozásokhoz a kabinborond.hu webáruházból megvehető WizzAir kézipoggyász, tehát nyugodtan lehet válogatni a termékpaletta példányai között.

Nem kell figyelni a méretre, ha ebben a kategóriában keresgél. Nagyon jól néz ki például a készleten lévő pezsgő színű kabinbőrönd, ami jelenleg 2500 Ft kedvezménnyel szerezhető be. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ideális. 2 beépített süllyesztett kereke van, így maximális helykihasználást biztosít.

Halk gurulású, strapabíró ez a WizzAir kézipoggyász, a designja pedig letisztult. Kemény, biztonságos bőrönd, beépített háromjegyű számzárral zárható, aminek a kódját mások nem ismerik. Belül egyik oldalában gumis pánt, a másikon pedig cipzáras tároló rész található. A WizzAir kézipoggyász karja háromszekciós, így roppant könnyű a használata.